top of page

Miért válaszd a Certificate in Business Administration (Level 5) online tanfolyamot?

Az otthonod kényelméből tanulhatod a londoni képzések hivatalos tananyagát

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapsz

A karriered végre szintet léphet, olyan képzésen vehetsz részt, ami az élvonalba juttat

100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik, nincs határidő

computer-tablet-phone-icon-7.jpg
3967871-200.png

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Certificate in Business Administration (Level 5)

ISMERD MEG AZ ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓT A BRIT STANDARD SZERINT ÉS DOLGOZZ BÁRHOL A VILÁGON!

A pénzügyi szakemberek és az üzleti adminisztrációban dolgozók a legtöbb vállalat életében kulcsszerepet töltenek be akkor is, ha nem ez a vállalat elsődleges profilja. Támogató munkájuk ugyanis nagyban befolyásolja minden vállalat jelenlegi és jövőbeni teljesítményét és sikerét. Döntéshozatalt támogató szerepük különösen nagy hangsúlyt kap napjaink változékony és bizonytalan gazdasági környezetében, amihez kiemelten fontos, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek.

 

A vállalkozás adminisztrációja magában foglalja az üzleti műveletek és a döntéshozatal végrehajtását vagy irányítását, valamint az emberek és egyéb erőforrások hatékony megszervezését, hogy a tevékenységeket közös célok felé irányítsák. Általában az "adminisztráció" a tágabb irányítási funkcióra utal, beleértve a kapcsolódó pénzügyi , humánerőforrás, marketing és vezetői információs rendszer szolgáltatásokat.

A képzés végig angol nyelvű. Bizonytalan vagy a nyelvtudásodban? Teszteld Magad és olvass bele a képzés angol nyelvű leírásába és a modulok felépítésébe: KATTINTS

Neked való a Business Administration képzés, ha szeretnél a vállalkozások mindennapjaiban elemzői, döntéselőkészítési és operatív irányítási feladatokat ellátni. A szakmai törzsanyag mellett az olyan modulok, mint a time maganement, a stressz és konfliktuskezelés, üzleti etikett, hivatalos és üzleti levelezés angol nyelven segítségedre lesznek, hogy munkádat felkészülten és maximálisan helytállva lásd el. 

A tanfolyam elvégzéséről angol és magyar nyelvű, a CPD Group (Egyesült Királyság) által akkreditált certifikációt állítunk ki. Ezzel a tudással és képesítéssel nem csak Magyarországon fogsz az élmezőnybe kerülni, de nemzetközi szinten is elismert szakemb lehetsz!

Kiknek ajánljuk a képzést?

- Kezdő vagy jövőbeni szakembereknek, akikre jellemző az analitikus gondolkodás, a proaktivitás és a csapatban való gondolkodás, illetve szeretnének gyakorlati tudást, biztos karriert és anyagi biztonságot

- Gyakorlott vagy tapasztalt az üzleti adminisztráció területén dolgozóknak, akik új távlatokban gondolkodnak, fontosnak tartják a folyamatos továbbképzést, kompetenciafejlesztést és nemzetközileg elismert képesítésre vágynak

- Azoknak, akik nem csak a szakmát szeretnék megismerni, de szeretnének egy intenzív angol szaknyelvi képzésen is részt venni, hiszen itt a teljes anyag és a szakkifejezések is angolul vannak

Bruttó 119 900 Ft (részletfizetési lehetőség)
7 napos pénzvisszafizetési garancia véd

- Nemzetközi szinten elismert és brit akkreditációval rendelkező képesítések,

Magyarországon CSAK nálunk!
- Legjobb ár-érték arány a piacon
- Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
- A hatályos jogszabályok szerint működő, regisztrált magyar felnőttképző
- A tanfolyamok azonnal indulnak, rugalmas időbeosztással végezhetők, 24/7 bárhonnan
- Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
- 100%-ban online, személyes jelenlétet nem igényel
- Minden hallgatónknak VIZSGAGARANCIÁT biztosítunk, mert hiszünk a sikerben
- AJÁNDÉK: Interview Skills mini-course és kedvezmény kupon

Eredeti brit képzés és képesítés

A brit akkreditációval rendelkező képzés struktúrája és tematikája 100%-ban megegyezik a brit standard-el. Nem szükséges az Egyesült Királyságba utaznod ahhoz, hogy magas szintű, gyakorlati tudásod legyen. Ráadásul, nem kell egy megfizethetetlen londoni intézetben tanulnod ahhoz, hogy világszinten elismert, brit akkreditációval rendelkező certifikációd legyen és általa biztos helyed, kiemelkedő bérezésed a szakmában!

Mi biztosítjuk Számodra az otthonod kényelméből, rugalmasan elérhető formában, egyedi oktatási platformunkon, költséghatékonyan az akkreditált képzést, a tudást és a nemzetközileg elismert képesítést!

bottom of page