top of page

PÁLYÁZATI KIÍRÁS:
Kezdő Vállalkozók Programja
(
komplett oktatási csomag)

Vissza nem térítendő  100%-os oktatási támogatás, pályázati díj nincs

Pályázat kiírása: 2023. 10. 16.

Jelentkezés határideje: 2023. 11. 17.

Elbírálási időszak: 2023. 11. 20. - 2023. 12. 01.

Pályázat lezárása és a támogatottak kihirdetése: 2023. 12. 04.

A pályázók köre:

A TEFL International Group Kft. (www.nemzetkozikepzes.hu) pályázatot hirdet olyan leendő, vagy kezdő egyéni vállalkozók, valamint gazdasági társaságok számára, akik gazdasági tevékenységüket még nem kezdték meg (leendő vállalkozók), vagy nem régebben kezdték, mint 2023. január 1. (kezdő vállalkozók).

A pályázat célja:

A kezdő vagy leendő vállalkozók oktatása, mentorálása. Naprakész információk és tudásanyag átadása, zártrendszerű, elektronikus távoktatás formájában. Napjaink gyorsan változó, a háború és magas inflációval terhelt gazdasági környezetében a felkészültség és a tudás a sikeres és életképes vállalkozók egyik fő ismérve. A sikeres pályázók részére ezt a tudásanyagot szeretnénk biztosítani.

A 8 modulból álló teljeskörű szakmai anyagot és előadásokat tartalmazó képzés részletes tájékoztatója innen tölthető le:

 

Pályázati díj: nincs

Két kategóriában lehet pályázatot benyújtani:

Leendő vállalkozó:

A pályázat szempontjából leendő vállalkozónak minősül az a személy, aki korábban még nem kezdett gazdasági tevékenységbe, tehát magánszemélyként adja be a pályázatát.

A pályázati anyag két részből áll, amelyek az alábbiak:

  • fényképpel ellátott szakmai önéletrajz, valamint

  • motivációs levél.

A dokumentumoknak nem szükséges mintát, vagy sablont követni (pl. Europass), legyen egyedi, kreatív. A motivációs levélben a pályázónak ki kell fejtenie, hogy mi inspirálja arra, hogy vállalkozó legyen, illetve milyen formában (EV, Bt, Kft stb.), mely területen és milyen gazdasági tevékenysége(ke)t tervez folytatni, miért tartja azt rentábilisnak.

Kezdő vállalkozó:

A pályázat szempontjából kezdő vállalkozónak minősül az, aki vállalkozói tevékenységét nem régebben kezdte, mint 2023. január 1.

A pályázati anyag részeként csatolni szükséges a fényképpel ellátott szakmai önéletrajzot (nem szükséges mintát vagy sablont követni pl. Europass, legyen egyedi, kreatív), illetve a vállalkozás tevékenységét részletesen bemutató dokumentumot.

Mindkét kategóriában a pályázó a dokumentumokat az info@nemzetkozikepzes.hu címre küldheti el, „Jelentkezés pályázati felhívásra” tárggyal. A csatolt dokumentumok word, PDF, vagy vállalkozás bemutatása esetén ppt formátumúak lehetnek.

A támogatás jellege:

A támogatás formája vissza nem térítendő, egyszeri – nem pénzbeli – támogatás, amely egy komplett vállalkozói online képzést tartalmaz. Ez a különböző szakmia modulok meghallgatását és a modulokhoz tartozó kiegészítő anyag rendelkezésre bocsátását foglalja magában. A modulokat követően szintén szükséges záróteszt sikeres teljesítése. A képzésről bővebb információ ITT.

A támogatás elnyeréséhez önrész felmutatása nem szükséges. A nyertesekkel a pályázat kiírója támogatási szerződést köt.

744355.png
Image 1.jpg

Pályázat elbírálása:

A leendő vállalkozók pályázatait szakmai zsűri fogja véleményezni és a három legkiemelkedőbbet fogja – jelen pályázati kiírásban foglaltak alapján – díjazni.

A kezdő vállalkozók pályázatai közül ugyanezen szakmai zsűri tíz pályázatot fog kiválasztani. A kiválasztott vállalkozók tevékenységét röviden bemutatjuk a közösségi média felületünkön és a három legtöbb szavazatot kapó pályázó lesz díjazva.

További információ: info@nemzetkozikepzes.hu, +36 70 322 9474

bottom of page