top of page

Miért válaszd a Certificate in Coaching and Mentoring (Level 5) online tanfolyamot?

Az otthonod kényelméből tanulhatod a londoni képzések hivatalos tananyagát

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapsz

A karriered végre szintet léphet, olyan képzésen vehetsz részt, ami az élvonalba juttat

100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik, nincs határidő

computer-tablet-phone-icon-7.jpg
3967871-200.png

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Certificate in Coaching and Mentoring (Level 5)

INSPIRÁLD ÉS FEJLESZD ÜGYFELEIDET A MAGÁNÉLETBEN, VAGY A MUNKÁBAN! TEDD JOBBÁ MÁSOK ÉLETÉT!

Egyszer minden ember elfárad, eléri a mélypontot, elveszti a motivációját. Vagy egyszerűen csak rosszul közelít meg dolgokat, elismerésre és dicséretre van szüksége, valakire aki kimozdítja az egyhangúságból és segít megtalálni az ő saját útját a siker felé. Ha úgy érzed, Te olyan ember vagy, aki erre képes, segítünk hogy meglegyen hozzá a biztos szakmai háttered és képesítésed is!

A képzés végig angol nyelvű. Bizonytalan vagy a nyelvtudásodban? Teszteld Magad és olvass bele a képzés angol nyelvű leírásába és a modulok felépítésébe: KATTINTS

A képzés célja, magas szintű kapcsolatteremtési és problémamegoldó képességgel rendelkező, motiváló, empatikus és magabiztos szakemberek képzése, akik képesek egyénileg vagy vállalati környezetben coach vagy mentor feladatokat ellátni.

Neked szól ez a képes, ha szeretnél vezetői és szervezői képességre szert tenni, szeretnéd hatékonyan alkalmazni a verbális és non-verbális kommunikációt, ha érdekel a pszichológia tudománya, a tárgyalástechnika, ha szeretnél jól közvetíteni az emberek között, vagy szeretnél másokat képezni, fejleszteni, ösztönözni.

A tanfolyam elvégzéséről angol és magyar nyelvű, a CPD Group (Egyesült Királyság) által akkreditált certifikációt állítunk ki. Ezzel a tudással és képesítéssel nem csak Magyarországon fogsz az élmezőnybe kerülni, de nemzetközi szinten is elismert mentor és coach lehetsz!

Kiknek ajánljuk a képzést?

- Bármely szakterületről is érkezel (pedagógus, közgazdász, mérnök stb.) és szeretnél még többet kihozni a munkatársaidból vagy önmagadból, itt a helyed!

Kezdő vagy jövőbeni coachoknak és mentoroknak, akik éreznek magukban ambíciót, szeretnének gyakorlati tudást, biztos karriert és anyagi biztonságot

Gyakorlott vagy tapasztalt szakembereknek, akik új távlatokban gondolkodnak, fontosnak tartják a folyamatos továbbképzést, kompetenciafejlesztést és nemzetközileg elismert képesítésre vágynak

- Azoknak, akik nem csak a a coaching és mentorálás területén szeretnének profik lenni, de szeretnének egy intenzív angol szaknyelvi képzésen is részt venni, hiszen itt a teljes anyag és a szakkifejezések is angolul vannak

CM 1.png

Bruttó 119 900 Ft (részletfizetési lehetőség)
7 napos pénzvisszafizetési garancia véd

- Nemzetközi szinten elismert és brit akkreditációval rendelkező képesítések,

Magyarországon CSAK nálunk!
- Legjobb ár-érték arány a piacon
- Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
- A hatályos jogszabályok szerint működő, regisztrált magyar felnőttképző
- A tanfolyamok azonnal indulnak, rugalmas időbeosztással végezhetők, 24/7 bárhonnan
- Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
- 100%-ban online, személyes jelenlétet nem igényel
- Minden hallgatónknak VIZSGAGARANCIÁT biztosítunk, mert hiszünk a sikerben
- AJÁNDÉK: Interview Skills mini-course és kedvezmény kupon

Eredeti brit képzés és képesítés

A brit akkreditációval rendelkező képzés struktúrája és tematikája 100%-ban megegyezik a brit standard-el. Nem szükséges az Egyesült Királyságba utaznod ahhoz, hogy magas szintű, gyakorlati tudásod legyen. Ráadásul, nem kell egy megfizethetetlen londoni intézetben tanulnod ahhoz, hogy világszinten elismert, brit akkreditációval rendelkező certifikációd legyen és általa biztos helyed, kiemelkedő bérezésed a szakmában!

Mi biztosítjuk Számodra az otthonod kényelméből, rugalmasan elérhető formában, egyedi oktatási platformunkon, költséghatékonyan az akkreditált képzést, a tudást és a nemzetközileg elismert képesítést!

bottom of page