top of page

Miért válaszd a Kezdő Vállalkozók Programja online tanfolyamot?

winner-icon-18.png

MINDEN tudnivaló egy helyen! Ezzel a tudásanyaggal magabiztos és sikeres vállalkozó leszel!

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítvány

A tréning 100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik

computer-tablet-phone-icon-7.jpg

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

Interaktív képzési platform részletes tananyaggal, videókkal és letölthető segédletekkel

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Kezdő Vállalkozók Programja

​A képzés tartalma és felépítése:

Szeretnél saját vállalkozásba kezdeni, vagy már bele is kezdtél? Ha nincs kedved a vállalkozásod bizonytalansággal, folyamatos kérdezősködéssel és rossz döntésekkel kezdeni, akkor tanulj velünk!

Tudd meg mitől működik egy vállalkozás, mi az üzleti terv, hogyan optimalizálhatod az adódat, hogyan csökkentheted a kiadásaidat és növelheted a bevételeidet! Ezen a tanfolyamon a valódi, vállalkozói hétköznapokat fogod látni, azok minden problémájával és megoldásával! Nem elméleti közgazdászokat képzünk, hanem sikeres vállalkozókat, akik megállják a helyüket az életben! 

Erre a képzésre ne sajnáld az időt és az energiát, sok büntetéstől és tanulópénztől óvod meg Magad! Vállalkozóként manapság nem könnyű talpon maradni, de itt megszerezheted a versenyelőnyt!

​Töltsd le díjmentesen a részletes tájékoztatót és a képzés tematikáját! Ne felejtsd el megnézni a videót!

LETÖLTÖM

Kattints a videóra!
istockphoto-1225781279-612x612.jpg

Early bird kedvezmény!

Most 119 900 Ft helyett, csak 89 900 Ft!
A teljes, online képzés minden szükséges tananyaggal, záróvizsgával és tanúsítvánnyal

Bemutatkozik az oktató

Dr. Szolnoki Szabina vagyok, könyvelőként, adótanácsadóként dolgozok családi vállalkozásunkban, valamint külsős cégek megbízásából számviteli és adózási területen tartok oktatásokat.

 

A közgazdasági szakközépiskolát követően, 2002-ben szereztem meg a mérlegképes könyvelői képesítést. Ezt követően a Miskolci Egyetemen közgazdász oklevelet szereztem, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogból doktoráltam, majd sikeresen megszereztem az adótanácsadói szakképesítést is.

 

Könyvelői pályafutásom során a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégek könyvelésével foglalkozhattam és mindig fontos volt számomra a folyamatos tanulás, szakmai fejlődés.

Az általunk összeállított kurzusok több évtizedes szakmai tapasztalat esszenciáját tartalmazzák. Célunk, hogy a kezdő és működő vállalkozások vezetői egyaránt megismerjék és megértsék milyen háttértudás szükséges egy sikeresen működő vállalkozáshoz, legyen szó operatív vagy stratégiai szintről. Mint jogász, könyvelő, adótanácsadó és persze vállalkozó, az előadásokban erre mindig igyekszek több aspektusból és összefüggésből rávilágítani. 

Image 1.jpg
bottom of page