top of page

Miért válaszd a Pannon vizsgafelkészítőinket?

2.png

A Te igényeidre szabott, gyakorlatorientált
magánórák

Professzionális és felkészült oktató, aki csak Rád koncentrál

teacher.jpg

100%-ban online konzultációk
Időt, energiát, pénzt spórolunk a Számodra

Mindezt kiváló áron, rejtett költségek nélkül

Díjmentes, kötelezettség nélküli online konzultáció, nem árulunk zsákbamacskát

gift.png

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra

A Pannon nyelvvizsgáról

Miért érdemes a Pannon nyelvvizsgát választanod?

- A Pannon Egyetem Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékének munkatársai dolgozták ki

- Államilag elismert nyelvvizsga

- Megfelel a Közös Európai Keretrendszernek (KER / CEF)

- Kedvező ár

- A Pannon nyelvvizsga kiemelt módon méri a nyelvi kreativitást, a használható nyelvtudást, a nyelvi találékonyságot. Garantálja tehát, hogy a vizsgát sikeresen teljesítők valóban használható nyelvtudás birtokában vannak

- Komplex értékelési rendszer: komplex vizsgára történő jelentkezés esetén a kompenzációs eljárást alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy ha valamelyik készség különösen magas teljesítése mellett egy másik készségben a vizsgázó kissé alulteljesít, de a 40%-ot eléri, a vizsgát sikeresnek tekintik, amennyiben az összteljesítménye eléri a 60%-ot

pannon_logo.png
12.png
Image 1.jpg

Early bird kedvezmény!

A 10 órás, online vizsgafelkészítő program
Most 79 900 Ft helyett, csak 69 900 Ft!

Az oktatóról

A nevem Farkas Melinda, a Pannon Egyetemen szereztem meg az angol nyelvtanári mesterdiplomámat 2012-ben. Abban az évben kezdtem el nyelviskolákban dolgozni, de már az egyetemi évek alatt is voltak magántanítványaim.

 

Az elmúlt években tartottam csoportos tanfolyamokat is, de a legtöbb órám egyéni volt, amikor is sokféle nyelvtanulási cél elérésében segítettem a tanítványaimat, köztük B2-es és C1-es nyelvvizsgára készülőket. 2017-ben szereztem meg a LanguageCert szóbeliztető vizsgáztató képesítést.

 

Jelenleg nagyrészt online tanítok. Az órákat teljesen a tanuló egyéni szükségletei szerint alakítom, hogy azok a lehető leghatékonyabbak legyenek és a lehető leggyorsabban tudjon fejlődni a tanuló nyelvtudása és nyelvi készségei.

 

Szeretettel várom mindazokat, akik Pannon nyelvvizsgát szeretnének tenni! Emellett még készítek fel Euroexam, iTolc vagy LanguageCert nyelvvizsgákra is. Keress bizalommal, ha szeretnél magabiztosan és jó eredménnyel levizsgázni! Segítek kihozni a maximumot! :)

Farkas Melinda.jpg
5-star-icon-25.png

A nyelvvizsgak.com
ajánlásával

bottom of page