top of page

Rólunk

A TEFL International Group Kft. fő tevékenységi köre a felnőttképzés. Ezen belül a szakmai, idegennyelvi és kompetencia-fejlesztő tréningekre fókuszálunk. Emellett foglalkozunk nemzetközi oktatásszervezéssel és e-learning tanfolyamok fejlesztésével is.

Magyarországon bejelentett és regisztrált felnőttképzési intézmény vagyunk (Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2022/001497). Munkánkat a legmagasabb színvonalon, a hatályos jogszabályoknak megfelelően látjuk el.

Felnőttképző tevékenységünket maximális odafigyeléssel és előrelátóan végezzük, emellett tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos tanulóink oktatásának biztosítása. A Generali Zrt-vel kötött szerződésünk alapján a teljes felnőttképzési tevékenységünkre 50 millió forintig terjedő felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Magyarországi kapcsolataink mellett büszkék vagyunk arra, hogy a kínálatunkban szereplő képzéseket és tréningeket a brit CPD Group ellenőrizte és hagyta jóvá. Így nemzetközileg elismert és elfogadott végzettséget adhatunk a végzett tanulóinknak, amellyel magabiztosan elhelyezkedhetnek és építhetik nemzetközi karrierjüket!

A TEFL International Group Kft. kiemelten fontosnak tartja a fenntarthatóságra törekvést, a zöld szemléletmódot. Ennek megfelelően céges tevékenységünket tudatosan optimalizáljuk:

- Papírmentes iroda
- Elektronikus számlaigénylés és számlakiállítás

- Szelektív hulladékgyűjtés

- Újrahasznosított, lebomló, környezetkímélő termékek használata

- LED lámpák használata

Cégünk egyúttal törekszik a társadalmi felelősségvállalásra is. Azon tanulóinkat, akik nehezebb helyzetből indulnak (munkanélküliek, GYED / GYES-en lévő anyukák, tartósan beteg vagy megváltozott munkaképességű személyek) külön kedvezményekkel támogatjuk a a képzések elvégzésében.​​​

Részt veszünk nemzetközi önkéntes munkában is a Global English Alliance szervezésében, mely keretében díjmentes nyelvi oktatást biztosítunk rászoruló, elsősorban afrikai és ázsiai gyermekek és fiatalok számára.

Hiszünk az életen át tartó tanulásban fontosságában! Tanulni még soha nem volt egyszerűbb és kifizetődőbb! Köszönjük a több száz korábbi, végzett tanulónknak a bizalmat! Téged is várunk szeretettel!

Baráti üdvözlettel,


Deáki Lajos Dávid, ügyvezető

és a TEFL International Group Kft. oktatói csapata

oktatas-hu-logo-rgb_1.jpg
green-earth-1898x1979.jpg
mom20working-47fbb1b24add434eacddcc71bec9fba7.jpg
78799093-diverse-group-of-people-smiling-and-clapping.jpg
bottom of page