top of page

Miért válaszd a Számvitel alapjai online tanfolyamot?

archery-icon-0.png

Célratörő, egyszerű de alapos! Átláthatod céged pénzügyeit és megalapozott döntéseket hozhatsz!

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítvány

A képzés 100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik

computer-tablet-phone-icon-7.jpg

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

Interaktív képzési platform részletes tananyaggal, videókkal és letölthető segédletekkel

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Számvitel alapjai képzés

​A képzés tartalma és felépítése:

Számvitel nem számviteleseknek! Ha szeretnél szót érteni a könyvelőddel, átlátni a céged éves beszámolóját , ezek alapján pedig megalapozott gazdasági döntéseket hozni, akkor itt a helyed!

Az online tanfolyam elkerüli a bonyolult részletkérdéseket, helyette az alapfogalmakra és a legfontosabb összefüggések megismerésére helyezi a hangsúlyt! Gyakorlatias, a hétköznapi helyzetekkel foglalkozó képzésünkön megismerkedhetsz a számviteli információs rendszerrel, a finanszírozási forrásokkal és a pénzügyi kimutatásokkal, köztük például a Cash-flow összeállításával!

Ha részt veszel a tanfolyamon, olyan tudással fegyverzed fel Magad, mely a jelenlegi vagy későbbi vállalkozásaidban is jelentős hasznot generál majd!

​Töltsd le díjmentesen a részletes tájékoztatót és a tanfolyam tematikáját!

LETÖLTÖM

Kattints a videóra!

Early bird kedvezmény!

Most 59 900 Ft helyett, csak 39 900 Ft!
A teljes, online képzés minden szükséges tananyaggal, záróvizsgával és tanúsítvánnyal

Bemutatkozik az oktató

Dr. Szolnoki Szabina vagyok, könyvelőként, adótanácsadóként dolgozok családi vállalkozásunkban, valamint külsős cégek megbízásából számviteli és adózási területen tartok oktatásokat.

 

A közgazdasági szakközépiskolát követően, 2002-ben szereztem meg a mérlegképes könyvelői képesítést. Ezt követően a Miskolci Egyetemen közgazdász oklevelet szereztem, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogból doktoráltam, majd sikeresen megszereztem az adótanácsadói szakképesítést is.

 

Könyvelői pályafutásom során a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégek könyvelésével foglalkozhattam és mindig fontos volt számomra a folyamatos tanulás, szakmai fejlődés.

Az általunk összeállított kurzusok több évtizedes szakmai tapasztalat esszenciáját tartalmazzák. Célunk, hogy a kezdő és működő vállalkozások vezetői egyaránt megismerjék és megértsék milyen háttértudás szükséges egy sikeresen működő vállalkozáshoz, legyen szó operatív vagy stratégiai szintről. Mint jogász, közgazdász, könyvelő, adótanácsadó és persze vállalkozó, az előadásokban erre mindig igyekszek több aspektusból és összefüggésből rávilágítani. 

Image 1.jpg
bottom of page