top of page

Miért válaszd a Certificate in Hotel and Catering Management (Level 5) online tanfolyamot?

Az otthonod kényelméből tanulhatod a londoni képzések hivatalos tananyagát

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapsz

A karriered végre szintet léphet, olyan képzésen vehetsz részt, ami az élvonalba juttat

A képzés 100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik

computer-tablet-phone-icon-7.jpg
3967871-200.png

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Certificate in Hotel and Catering Management (Level 5)

A NEMZETKÖZI SZÁLLODAIPAR RÁD VÁR! SZEREZZ BIZTOS TUDÁST ÉS ELISMERT KÉPESÍTÉST!

Neked való ez a képzés, ha szeretnéd magas szinten megismerni a magyar és nemzetközi turizmus jellemzőit, struktúráját, dinamikáját és persze számtalan lehetőségét! Ha vonz a szállodaipar és akár Magyarországon, akár nemzetközi szinten karriert szeretnél építeni, izgalmas és változatos munkával, biztos megélhetéssel, akkor itt a helyed! Luxus szállodák, elit környezet és munkakörülmények, ismert emberekkel való találkozás, kimagasló fizetés és számtalan izgalom vár!

Bizonytalan vagy a nyelvtudásodban? Teszteld Magad és olvass bele a képzés 1. moduljának első fejezetébe: KATTINTS

A turizmus napjaink leggyorsabban fejlődő és talán legfontosabb gazdasági ágazata, legyen szó hazánkról vagy bármely más országról! Ha megfelelő képesítésed van és jól tudsz angolul, az egész világon tárt karokkal fogadnak a legjobb szállodák és szállodaláncok!

A képzés célja, hogy olyan átfogó, gyakorlati tudást kapj, amellyel bármelyik ötcsillagos szállodában büszkén megállhatod a helyen! Megismerheted a szállodák működését és törvényszerűségeit, a nemzetközi gasztronómiát, a back és front-office munkáját, vagy olyan speciális területeket, mint az értékesítés-marketing, tűzvédelem és biztonságszervezés, számlázás és könyvelés, housekeeping menedzsment és az osztályok közötti kommunikáció! És ne feledd: A képzés végig angol nyelvű, így nem csak szakmai, hanem magas szintű szaknyelvi képzés is egyben!

A szállodák legjobb állásaira nem könnyű bejutni, de ha velünk tanulsz, akkor nem egy leszel a sok közül, hanem kiemelkedik az önéletrajzod a többi közül, ráadásul az eredeti "brit standard" szerint fogod ismerni a szakmát! A tanfolyam elvégzéséről angol és magyar nyelvű, a CPD Group (Egyesült Királyság) által akkreditált certifikációt állítunk ki. Ezzel a tudással és képesítéssel nem csak Magyarországon fogsz az élmezőnybe kerülni, de nemzetközi szinten is érvényesülhetsz vele!

Kiknek ajánljuk a képzést?

- Kezdőknek, akik érdeklődnek a turizmus és szállodaipar iránt és szeretnék elsajátítani a szakmai fortélyokat, biztos karrierre és megélhetésre vágynak

- Képesítéssel vagy gyakorlattal rendelkező szakembereknek, akik új távlatokban gondolkodnak, fontosnak tartják a folyamatos továbbképzést, kompetenciafejlesztést és nemzetközileg elismert képesítésre vágynak

- Azoknak, akik nem csak a szakmát szeretnék megismerni, de szeretnének egy intenzív angol szaknyelvi képzésen is részt venni, hiszen itt a teljes anyag és a szakkifejezések is angolul vannak

Certificate in hotel and catering management.png

Bruttó 119 900 Ft (részletfizetési lehetőség)
7 napos pénzvisszafizetési garancia véd

- Nemzetközi szinten elismert és brit akkreditációval rendelkező képesítések,

Magyarországon CSAK nálunk!
- Legjobb ár-érték arány a piacon
- Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
- A hatályos jogszabályok szerint működő, regisztrált magyar felnőttképző
- A tanfolyamok azonnal indulnak, rugalmas időbeosztással végezhetők, 24/7 bárhonnan
- Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
- 100%-ban online, személyes jelenlétet nem igényel
- Minden hallgatónknak VIZSGAGARANCIÁT biztosítunk, mert hiszünk a sikerben
- AJÁNDÉK: Interview Skills mini-course és kedvezmény kupon

hotel-workers-Michael-BlannGettyImages.jpg

Eredeti brit képzés és képesítés

A brit akkreditációval rendelkező képzés struktúrája és tematikája 100%-ban megegyezik a brit standard-el. Nem szükséges az Egyesült Királyságba utaznod ahhoz, hogy magas szintű, gyakorlati tudásod legyen. Ráadásul, nem kell egy megfizethetetlen londoni intézetben tanulnod ahhoz, hogy világszinten elismert, brit akkreditációval rendelkező certifikációd legyen és általa biztos helyed, kiemelkedő bérezésed a szakmában!

Mi biztosítjuk Számodra az otthonod kényelméből, rugalmasan elérhető formában, egyedi oktatási platformunkon, költséghatékonyan az akkreditált képzést, a tudást és a nemzetközileg elismert képesítést!

bottom of page