top of page

Miért válaszd a Certificate in Event and Hospitality Management (Level 5) online tanfolyamot?

Az otthonod kényelméből tanulhatod a londoni képzések hivatalos tananyagát

Nemzetközileg elfogadott, brit akkreditációval rendelkező magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapsz

A karriered végre szintet léphet, olyan képzésen vehetsz részt, ami az élvonalba juttat

A tréning 100%-ban online, bármilyen okoseszközről 24/7 elérhető, Hozzád igazodik

computer-tablet-phone-icon-7.jpg
3967871-200.png

Kiváló ár rejtett költségek nélkül, folyamatos kedvezmények, akár részletfizetéssel is kérheted

AJÁNDÉK 15%-os kedvezmény kupon, további tanfolyamainkra, hogy folyamatosan képezd Magad

Certificate in Event and Hospitality Management (Level 5)

MAGYARORSZÁG LEGJOBB RENDEZVÉNYSZERVEZŐIT ITT KÉPEZZÜK! TARTOZZ AZ ELITHEZ!

Neked való ez a képzés, ha érdekel egy milliárdos üzletág, a nagyszabású céges rendezvények, sportesemények, koncertek, fesztiválok, esküvők és magánpartik vonzó, csillogó világa. Ha magabiztosan szeretnél mozogni a társaságban, ismerni a nemzetközi etikett és protokoll szabályait. Vonz a gasztronómia és minőségi vendéglátás művészete. A képzés végig angol nyelvű, ezért legalább középfokú nyelvtudás szükséges a megkezdéséhez. A tanfolyam rengeteget fejleszt majd az angol nyelvtudásodon, beleértve a rendezvényszervezéssel és vendéglátással kapcsolatos szaknyelvet!

Bizonytalan vagy a nyelvtudásodban? Teszteld Magad és olvass bele a képzés 1. moduljának egyik fejezetébe: KATTINTS

A képzés célja, a magyar és nemzetközi rendezvényszervezés világában otthonosan mozgó professzionális, minden tekintetben felkészült szakemberek képzése és továbbképzése. Az online Event and Hospitality Management tanfolyamon résztvevő személy a képzés végére képessé válik akár több száz fős rendezvények megszervezésére és lebonyolítására, a kulcsfontosságú főpontoktól, a legapróbb részletekig.

A rendezvényszervezés kemény iparág, és ha velünk tanulsz, akkor nem tucat leszel, kiemelkedik az önéletrajzod vagy az ajánlatod a többi közül, ráadásul az igazi "brit iskola" szerint fogod ismerni a szakmát! A tanfolyam elvégzéséről angol és magyar nyelvű, a CPD Group (Egyesült Királyság) által akkreditált certifikációt állítunk ki. Ezzel a tudással és képesítéssel nem csak Magyarországon fogsz az élmezőnybe kerülni, de nemzetközi szinten is érvényesülhetsz vele!

Kiknek ajánljuk a képzést?

- Kezdőknek, akik érdeklődnek a rendezvényszervezés iránt és szeretnék elsajátítani a szakmai fortélyokat, biztos karrierre és megélhetésre vágynak

- Képesítéssel vagy gyakorlattal rendelkező rendezvényszervezőknek, akik fontosnak tartják a folyamatos továbbképzést, kompetenciafejlesztést és nemzetközileg elismert képesítésre vágynak

- Azoknak, akik nem csak a szakmát szeretnék megismerni, de szeretnének egy intenzív angol szaknyelvi képzésen is részt venni, hiszen itt a teljes anyag és a szakkifejezések is angolul vannak

Bruttó 119 900 Ft (részletfizetési lehetőség)
7 napos pénzvisszafizetési garancia véd

- Nemzetközi szinten elismert és brit akkreditációval rendelkező képesítések,

Magyarországon CSAK nálunk!
- Legjobb ár-érték arány a piacon
- Magyar nyelvű szervezők és ügyfélszolgálat
- A hatályos jogszabályok szerint működő, regisztrált magyar felnőttképző
- A tanfolyamok azonnal indulnak, rugalmas időbeosztással végezhetők, 24/7 bárhonnan
- Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
- 100%-ban online, személyes jelenlétet nem igényel
- Minden hallgatónknak VIZSGAGARANCIÁT biztosítunk, mert hiszünk a sikerben
- AJÁNDÉK: Interview Skills mini-course és kedvezmény kupon

Eredeti brit képzés és képesítés

A brit akkreditációval rendelkező képzés struktúrája és tematikája 100%-ban megegyezik a brit standard-el. Nem szükséges az Egyesült Királyságba utaznod ahhoz, hogy magas szintű, gyakorlati tudásod legyen. Ráadásul, nem kell egy megfizethetetlen londoni intézetben tanulnod ahhoz, hogy világszinten elismert, brit akkreditációval rendelkező certifikációd legyen és általa biztos helyed, kiemelkedő bérezésed a szakmában!

Mi biztosítjuk Számodra az otthonod kényelméből, rugalmasan elérhető formában, egyedi oktatási platformunkon, költséghatékonyan az akkreditált képzést, a tudást és a nemzetközileg elismert képesítést!

bottom of page